De perfecte vrouwelijke kapsels voor dik krullend haar

De perfecte vrouwelijke kapsels voor dik krullend haar

Vaak willen vrouwen hetzelfde kapsel proberen als andere vrouwen. Dit is soms mogelijk, maar in veel gevallen zal dit ook problemen opleveren. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde haartype en hierdoor is het soms lastig om een bepaald kapsel tot een succes te brengen. Vaak kiezen vrouwen er ook voor om haar extensions te nemen en dit kan – zeker als je een moeilijk haartype heeft – niet altijd goed uitpakken.

Zo heeft de ene persoon fijn haar en de andere persoon beschikt juist weer over mooie krullen. Met een stijltang en een krultang kom je soms al een heel eind, maar het is niet altijd genoeg. Het is daarom beter om je haartype te omarmen en er het beste van te maken! Je kapsel zal er hierdoor niet alleen beter uit zien, je zult er een stuk minder werk aan hebben.

Veel vrouwen beschikken over dik haar. Sommige met en sommige zonder krullen. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om van dik haar een succes te maken, hier heb je zeker niet meteen haar extensions voor nodig! Wat het beste past bij een dik haartype vind je hieronder!

Wat past nu goed bij krullend haar/haar met een flinke slag?

Als je beschikt over veel krullen is het van belang dat er aan de onderkant veel volume zit. Hierdoor zullen de uiteinden er niet droog en dood uit zien. Let er goed op dat je kapper je krullen daarom echt knipt en niet snijdt. Dit voorkomt dat je haar gaat pluizen.

Met dik krullend haar is het een aanrader om voor een wat langer kapsel te gaan. Een kort kapsel met veel krullen gaat er al vaak minder mooi uitzien en met een langer kapsel komen je lokken en krullen echt goed tot hun recht. Ook is het mogelijk om een pony te nemen. Je zal deze waarschijnlijk wel elke dag moeten föhnen, dus houd er rekening mee dat je er in de ochtend wel extra tijd aan kwijt bent. Probeer van dik krullend haar ook geen stijl haar te maken, maar accepteer echt je krullen!

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *