Het Cambridge dieet

Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is misschien wel het bekendste dieet denkbaar, maar is het ook goed? Werkt het wel? Het moet eigenlijk gewoon bij je passen. Dat geldt voor alle mogelijke diëten. Het is altijd lastig van tevoren te bepalen of een dieet bij je past. Het is een kwestie van uitproberen en zoeken. Je weet pas of een dieet bij je past als je het uitprobeert en je je er lekker bij voelt.

Vaak wordt bovenstaande vergeten en proberen we tegen wil en dank een dieet wat helemaal niet bij ons past omdat de vooruitzichten zo mooi zijn. Maar het is essentieel om altijd naar je lijf te blijven luisteren. We staan vaak te ver van de natuur om onszelf dat te beseffen. Maar wil je echt je voedingspatroon standaard wijzigen en gezonder en fitter gaan leven dan is het juist heel belangrijk om te kijken of het voedingspatroon wel bij je past. Eigenlijk is dat meetbaar door naar je lijf te luisteren en aan te voelen of het haalbaar is om het vol te houden. Als dit niet het geval is, kan je er het best direct mee stoppen en iets anders proberen.

Er zijn zoveel verschillende diëten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maak daarom een lijst van zaken die jij belangrijk vindt en kijk dan welke diëten in aanmerking komen om te proberen. Dat is de juiste manier om dit aan te pakken en een gedegen selectie te maken. Dus je weet wat je te doen staat en kijk wat het best bij jou past voordat je iets uitprobeert.

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *