Tumble ‘N Dry: een Nederlands kinderkledingmerk

Tumble n dry

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is Tumble ‘N Dry een Nederlands kinderkledingmerk dat hard aan de weg heeft getimmerd. De ontwerpen van Tumble n dry zijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar en zeer betaalbaar. Dat de kinderkleding betaalbaar is doet niets af aan de kwaliteit. Alle items in de Tumble n dry collectie zijn van een kwalitatief zeer hoogstaande kwaliteit. De kinderkleding is uitermate geschikt om lekker onbezorgd buiten te spelen.

De collecties van Tumble n dry zijn lekker druk, heel kleurrijk met volop gave prints. De items geven veel combinatie keus en zijn prima op elkaar afgestemd. De items verkrijgbaar bij Tumble n dry zijn geschikt voor zowel baby’s als jongens en meisjes. Dus je kunt je kind z’n hele jeugd hijsen in dit heerlijke merk. Naast de leggings, jurkjes t-shirts en zowel zomer- als winter jassen is er ook badkleding van Tumble n dry verkrijgbaar.

De reacties op iedere nieuw uitgekomen collectie zijn altijd zeer positief en worden bijzonder goed verkocht. Veel moeders kennen ondertussen dit populaire merk en slaan hun slag zodra de nieuwe collectie uitkomt. In de uitverkoop blijven er niet veel items over, omdat dit merk zo snel gaat. Als je als moeder een statement wil maken en niet de boot wil missen kan je het best ervoor zorgen dat je op de hoogte bent wanneer de nieuwe collectie uitkomt.

Mocht je, net als zoveel moeders, verslaafd zijn aan dit merk en de kwaliteit en betaalbaarheid ook zo op prijs stellen dan is er veel keus, zowel in items als in uitgekomen collecties. Tumble n dry kan goed met de seizoenen meegaan omdat de collecties regelmatig uitkomen en op die manier altijd aansluiten bij het seizoen. De badkleding en zomerjassen zijn natuurlijk alleen verkrijgbaar in de zomer en de winterjassen, sjaals en wanten alleen in de winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *