Voortijdige zaadlozing oorzaak

Voortijdige zaadlozing oorzaak


Een voortijdige zaadlozing

Het is jou vast wel eens overkomen; je hebt geslachtsgemeenschap met je partner, en juist op het moment dat jullie overgaan van het voorspel in de daad zelf krijg jij last van een voortijdige zaadlozing. Je baalt op dat moment natuurlijk enorm, want de romantische sfeer waar jij en je partner zo van genoten is direct verziekt. Naar jouw gevoel heb je enorm gefaald, en je durft niet eens te raden wat je partner op dat moment van je denkt. Het lukt jou niet om je zaadlozing uit te stellen, en je zal openheid van zaken naar je partner moeten geven; ‘ik kom te snel klaar’. Je gaat op zoek naar methodes om een voortijdige ejaculatie te voorkomen.

Psychische redenen

De redenen van een voortijdige zaadlozing kunnen redelijk divers zijn, maar je mag onderscheid maken tussen psychische redenen en lichamelijke redenen. Bij een psychische reden ligt de oorzaak van een voortijdige zaadlozing dan ook tussen je oren. Vaak is de reden dat je enorm onzeker bent over jezelf, terwijl je dat naar buiten niet zo durft uit te stralen. Juist door die onzekerheid over bijvoorbeeld je prestaties in bed, maar ook over jullie relatie over het algemeen, weigert jouw jongeheer dienst tijdens de geslachtsgemeenschap. Het gevolg laat zich raden; je belandt in een neerwaartse spiraal. Je zal dus in gesprek moeten gaan met je partner om hier samen sterker uit te komen. Je gêne overwinnen is de enige oplossing in dit geval.

Voortijdige zaadlozing oorzaak
Voortijdige zaadlozing oorzaak

Lichamelijke reden

Wanneer er sprake is van een lichamelijke reden is dit altijd de gevoeligheid van je eikel. Dit is het uiterste eind van je penis. Wanneer je eikel te gevoelig is – en dus te snel wordt gestimuleerd tijdens de seks – krijg je een voortijdige zaadlozing. Je zal dus wat aan die gevoeligheid moeten doen.

Een heel probate methode is het gebruik van een condoom, hoewel dit eigenlijk bij wisselende contacten altijd een must is. Jouw penis wordt minder gevoelig dus je zaadlozing wordt uitgesteld.
Een andere methode is de gel methode. Wanneer jij voor de geslachtsgemeenschap een gel op je eikel smeert, bijvoorbeeld Melite Delay, wordt je eikel minder gevoelig. Gevolg is dat jullie langer van de geslachtsgemeenschap kunnen genieten

Koop Melite Delay Gel

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *